مشاوره حقوقی رایگان - مجمع عمومی فوق العاده ساختمان

سلام
در یک ساختمان با 48 واحد، در صورتی که هیئت مدیره موافقت نکند با چه شرایطی بقیه مالکین میتوانند درخواست مجمع عمومی فوق العاده کنند؟
یعنی چه تعداد از 48واحد درخواست کنند، باید مجمع برگزار گردد؟؟؟؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با نظر اکثریت حاضرین می توانند هر تصمیمی بگیرند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به توافق دارد. اما معمولا با اکثریت ارا تصمیم گیری میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورتی که اعضا هیات مدیره ، حاضر به تشکیل مجمع نباشد 1/5 از تمام اعضا میتوانند خودشان جلسه مجمع را تشکیل بدهند و اعضا را دعوت نمایند ولی باید تمام مقررات قانونی را رعایت نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به توافق دارد ولی اکثریت باید خواستار تشکیل باشند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

از آئین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها :
ماده 5 ـ در صورتی که تعداد مالکین از سه نفر تجاوز کند مجمع عمومی مالکین تشکیل میشود.

ماده 6 ـ زمان تشکیل مجمع عمومی مالکین اعم از عادی یا فوق العاده در مواردی که توافقنامه ای بین مالکین تنظیم نشده است به موجب اکثریت مطلق آرای مالکینی خواهد بود که بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی را مالک باشند و در صورت عدم حصول اکثریت مزبور، زمان تشکیل مجمع عمومی با تصمیم حداقل سه نفر از مالکین تعیین خواهد شد.

ماده 7 ـ در اولین جلسه مجمع عمومی ابتدا رئیس مجمع عمومی تعیین خواهد شد و سپس در همان جلسه مدیر یا مدیرانی از بین مالکین و یا اشخاصی خارج انتخاب میشود. مجمع عمومی مالکین باید لااقل هر سال یک بار تشکیل شود.

ماده 8 ـ برای رسمیت مجمع حضور مالکین بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی با نماینده آنان ضروری است.

تبصره ـ در صورت عدم حصول اکثریت مندرج در این ماده جلسه برای پانزده روز بعد تجدید خواهد شد، هرگاه در این جلسه‌ هم اکثریت لازم حاصل نگردید جلسه برای پانزده روز بعد تجدید و تصمیمات جلسه اخیر با تصویب اکثریت عده حاضر معتبر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

همه چیز بستگی به توافق دارد. اما معمولا با اکثریت ارا تصمیم گیری میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با تصمیم اکثریت آرا تصمیم گیری می شود