مشاوره حقوقی رایگان - پرونده عدم تمکین منوط به عروسی هست

با سلام و عرض ادب و احترام
همسر من 5 ماه از خونه من رفت و بعد که رفت مهریش رو گذاشت اجرا فهمیدم چه نقشه ای داره و الان میخواستم بدونم برای تمکین حتما باید جشن عروسی گرفته باشم؟ البته ما ی مسافرت 5 روزه باهم داشتیم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر به مجرد وقوع ازدواج حقوق وتکالیف زوجین برقرارمیشود واگر زوجه باکره نباشد دیگرحق حبس ندارد وباید باشوهرزندگی وتمکین کند والا اگر بدون عذرموجه تمکین نکند از نفقه محروم میشود

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

مهریه رو میتونه مطالبه کنه برای تمکین نیاز به عروسی نیست و صرف عقد کافی هست اگه رابطه جنسی در اون پنج روز داشتید زوجه حق حبس هم نداره در غیر این صورت از نفقه محروم میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر رابطه داشته اید می‌توانید دادخواست الزام به تمکين بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر زوجه باکره نباشد دیگرحق حبس ندارد وباید باشوهرزندگی وتمکین کند والا اگر بدون عذرموجه تمکین نکند از نفقه محروم میشود ولی مهریه بهر حال قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه باکره نیست می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهر را در هر حال میتوانند مطالبه کنند‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بعد از انعقاد صیغه عقد ، زوج میتواند دادخواست تمکین زوجه را مطرح نماید ولی اگر زوجه باکره باشد زوجه میتواند به حق حبس استناد نماید ولی مهریه در هر حالتی توسط زوج باید پرداخت گردد و ..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر جشن عروسی ضروری نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مهریه در هر صورتی باید پرداخت شود اگر زوجه باکره نباشد زوج میتواند دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر رابطه داشته اید می‌توانید دادخواست الزام به تمکين بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه قابل مطالبه است می توانید دادخواست تمکین دهید ولی باید مسکن و اثاث البیت را مهیا نمایید

یک وکیل

اگر زوجه باکره باشد میتواند از حق حبس استفاده کند و الزام به تمکین ممکن نیست