مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه و اثبات توانایی مرد برای پرداخت

سلام من مهریه ام را اجرا گذاشتم و همسرم همه اموالش را به نام دیگری زده است اما شغلش رانندگی هست و ماشینی دارد که روی آن کار میکند اما الان ماشین را به نام دیگری زده است که اعلام کنه کارگر آن فرد است الان من چجوری میتونم ثابت کنم که توانایی برای پرداخت مهریه را دارد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات کنید معاملات صوری بوده