مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه

با عرض سلام و تشکر . مرحوم پدر بنده در زمان حیات خویش زمین و منزل مسکونی خویش را بصورت قولنامه ی محضری به نامادریم فروخته آیا می توانم از دادگاه تقاضای ارائه ی مدرک نقل و انتقال پول معامله کنم ؟ به عبارت دیگر اگر نامادریم مدرکی دال بر پرداخت وجه مورد معامله ارائه نکند صوری بودن معامله اثبات می شود ؟ در صورت احراز صوری بودن معامله، حتی با وجود محضری بودن قولنامه، قولنامه از درجه ی اعتبار ساقط خواهد بود ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...آن قولنامه قانونا کاملا معتبر است و اشان میتواند علیه شما دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم نماید در ثانی اینکه پولی رد و بدل نشده باشه هم خللی در اعتبار معامله وارد نمیکند.