مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید ببخشید من چند وقت دیگه عقد دومم هستش میخاستم بپرسم امکانش هست در محضر برای حفظ ابرو جلو مهمان ها کسی از ازدواج اولم باخبر نشود البته داماد خبر دارد و این قضیه را میداند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر باکره باشید حذف نام همسرسابق از شناسنامه امکان پذیر اما اگر باکره نباشید درصورت ثبت ازدواج مجدد امکان حذف است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قبلا بروید به دفترخانه و سر دفتر موضوع را بگویید.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

معمولا به این موضوع اشاره نمی شود حهت اطمینان بهمراه همسر خود قبل از تاریخ عقد به دفتر ازدواج مراجعه و تقاضای رعایت موضوع شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را با سردفتر در میان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با مسئول دفترخانه هماهنگ کنید در حضور جمع اعلام نکند ولی بگید در سند ازدواج قید بشه که ازدواج سابق داشتید تا بعدا مشکلی پیش نیاد.