مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی با زدن سین در روبیکا

سلام ب من توی برنامه روبیکا گفتن فقط با زدن سین و پرداخت 20 هزار تومن گوشی ببر حتی آدرس شرکت و شماره کارت رو هم دادن
آیا این کارشون کلاهبرداریه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
چنانچه قرعه کشی بوده و برنده نشده اید،خیر،اما اگر به عنوان هدیه به شما اعلام شده برنده شده آید و مبلغی را باید پرداخت کنید و هدیه ای دریافت نکرده اید،بله عنوان کلاهبرداری دارد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما قابل بررسی است و در صورتی که شما را به امور غیر واقع امیدوار نموده باشند بله می تواند از مصادیق کلاهبرداری تلقی گردد