مشاوره حقوقی رایگان - سفته

عرض سلام وادب.بنده بابت طلب از یک نفر باید سفته بگیرم به مبلغ یکصدو پنجاه میلیون تومان.سوالم این بود که حتما باید سفته را خودش خریداری کند یا من هم میتونم؟ از این جهت که امروز بانک ملی گفت بزار بدهکار بگیره که در بانک به نام خودش ثبت بشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ارتباطی ندارد مهم امضا اثر انگشت ایشان در ذیل سفته است که متعهد به پرداخت آن گردد

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام خیر
هر شخصی میتونه سفته ها رو خریداری کنه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام هیچ فرقی نداره مهم امضا و اثر انگشت بر روی سفته می باشد ولی بهتر است خودش خریداری نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فرق نمی کند چه کسی سفته را بخرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ایرادی ندارد ولی بهتر است خود بدهکار تهیه کند