مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوج

سلام شش سال پیش با همسرم که از خانواده روستایی و دیپلم ردی که از نظر مادی تقریبا همسطح هم بودیم و هیچ ویژگی بارزی نداره که از من برتر باشه ازدواج کردم و زوجه از همون اول بسیار بددهن بود و برای هر موضوع کوچک و اختلاف نظر شروع به فحاشی میکند و مهریه 19/5مثقال طلا هست به نظر شما با توجه به اینکه من در کار قبلیم ورشکست شدم و همه دارایی که داشتم رو از دست دادم و الان بجز وسایل خونه اجاره ای چیز دیگه ای ندارم اعم از خانه ماشین زمین مغازه و حساب بانکی و کارمند جایی نیستم و حقوق ثابتی ندارم و الان تو کار جدیدم درامدی فعلا نداره نهایتا کرایه خانه و خرجی خونه رو میده میخواستم بدونم با این شرایط من و مقدار مهریه و شش سال که از ازدواج ما میگذره و بچه هم نداریم اگه درخواست طلاق از طرف من باشه و زوجه نخواد طلاق بگیره و درخواست اعسار بدم دادگاه به نظر شما مهریه و دیگر حقوق زوجه را به چه صورتی از من میگیره حدودا چند درصد رو به عنوان پیش قسط تعین میکنه و مبلغ اقساط حدودا چقدرهست ممنون روزتون خوش

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که اثبات گردد توانایی مالی ندارید تقسیط مهریه وسایر حقوق مالی زوجه اعم از نفه و اجرت المثل ایام زوجیت می‌توانید دادخواست اعسار تقدیم و متناسب با وضعیت اقتصادی شما اقساط تعیین وپرداخت خواهد شد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اصلا رویه ثابت و مشخصی ندارد هر قاضی پرونده با توجه به مدارک تصمیم مستقلی میگیرد