مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

با سلام
همسر بنده در خواست طلاق خلع داده و از مهريه خود گذشت كرده . ولي ابرا نكرده . دلايل بذر مهريه رو كراهت شديد و مفارقت جسماني ذكر كرده و هيچ دليلي براي اثبات عسر و حرج خود بيان نكرده و ديوان هم راي به طلاق داده . بنده بذل رو قبول نكردم و همسرم نيز به عدم تمكين محكوم هست و الزام به تمكين را دارم ولي اعتنايي نكرده . كلا رفتارهاي همسرم دليل عسر و حرج بوده . ديوان بذر مهريه رو به عنوان عسر و حرج حساب كرده و اين در حالي هست كه همسرم بعد از صدور راي طلاق دوباره مهريه خود را كامل از بنده طلب كرده. از سه شخص مراجع تقليد نامه بردم كه در صورت رفتار هاي زوجه دليل عسر و حرج باشد طلاق دادن زوجه به إذن حاكم صحيح نيست. ولي قضات ديوان توجه نكردن ، حال من چكار ميتوانم بكنم ؟ الان هم ميخواد بره دفتر خونه طلاق بگيره هم اين كه طلب مهريه كامل كرده. ميتوانم اعمال ماده ٤٧٧ بكنم ؟ لطفا در صورت امكان راهنمايي كنيد .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما قابل بررسی می‌باشد و باید آرای صادره ملاحظه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. اگر در دادنامه ذکر شده که زوجه
، تمام مهریه خود را بذل کرده است دیگر امکان مطالبه مهریه وجود نخواهد داشت . ظاهرا زوجه قسمتی از مهریه خود را بذل کرده است و زوجه میتواند بابت قسمتی از مهریه که بذل نکرده است دادخواست مطالبه مهریه را اقامه نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.