مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ماشین از همسر و دوم موقت

با سلام بنده دوسال پیش ماشینی خریداری کرده و از ابتدا به نام همسر (موقت) کردم اکنون با گذاشتن یه پیغام اعلام نموده من برنمیگردم . چگونه میتونم ماشین خودم استرداد کنم . پول به صورت چک رمز دار بنام خودش گرفته بودم ولی علت سند زدن به نام ایشان این بود که نمیخواستم همسر قبلیم بجای مهریه ماشینم توقیف کند . ممنون میشوم راهنمایی کنید . ایشان بیشتر چهار سال با بنده زندگی میکرد . و اکثرا تمام کارت های بانکیم به اسم ایشان بوده مغازم و جواز و هرچی داشتم . ولی فقط ماشین بنده را برده

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

نمیشه کاریش کرد.مگر ثابت کنید که خرید ماشین هدیه بوده و از این طریق مسترد کنید که اثباتش سخت خواهد بود.