مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

در صورت انصراف زوجه از دریافت مهریه هزینه دادرسی به عهده چه کسی است؟
و زوجه تا کی می تواند پرونده اجراییه مهریه به جریان بیاندازد.
در صورت بایکوت ماندن پرونده مهریه بعد حکم قطعی مهریه ایا زوج می تواند به اجرای احکام مراجعه کند و اموال توقیفی را آزاد کند.

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

اجرای حکم یا عدم اجرا با محکوم له است . شما فقط میتواند از دادگاه بخواهید با توجه به حکم صادره و عدم اجرا از ناحیه زوجه تکلیف اموال توقیفی را مشخص کند .