مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله بعد از وکالت

ماشینمو طرف بعنوان دلال زد بنام کسی دیگه امضا زدم در اسناد پولی ازشخص مقابل دریافت نکردم دلال امضای بنده رودرکاغذ سفید بدون متن همراه خود برداشت بدون اجازه من متنی تنظیم نمودن مبنی براینکه بنده پولی ازقبل بابت فروش ماشین گرفتم بعدازدوسال دادگاهی محکوم شدن اقرار کرده. اماقاضی براساس همان مبلغ تعیین شده دلال وامضای دلال وخریدار تعیین مبلغ اونا محکومشون کرد مبلغ ناچیز خنده دار و بپردازن الان میخوام ماشینمو پس بگیرم چکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان فسخ معامله وجود ندارد و شما باید دادخواست مناسب به طرفیت دلال اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای خسارت تاخیر تادیه دادخواست مجدد دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به توضیحات بیشتر است تا ببینیم شما میتوانید برای استرداد ماشین اقدام کنید یا نه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در اين خصوص بهتر است به وکیل بسپارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

امکان ان نیست.ملاک مفاد قرارداد است .شما برایثمن معامله اقدام نموده اید