مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت بر منع ادامه عملیات ساختمانی

باسلام. برای جلوگیری از ادامه عملیات ساختمانی که بر اساس پروانه ساختمانی در حال ساخت میباشد، ولی پروانه بر خلاف ظوابط شهرسازی صادر شده است و سایه اندازی برای همسایگان مجاور دارد، چگونه میتوان از ادامه عملیات ساختمانی جلوگیری کرد؟ آیا با وجود پروانه ساختمانی و قبل از ابطال پروانه ساختمانی، دادگستری میتواند از عملیات ساختمانی جلوگیری کند؟ باتشکر.

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

.باسلام. شما می توانید با اعلام آمادگی پرداخت خسارات احتمالی ، از دادگاه درخواست صدور دستور موقت مبنی برتوقف عملیات ساختمانی کنید .اما داخواست خود مبنی بر (ابطال یا اصلاح پروانه) ظرف 20 روز از تناریخ صدور دستور موقت به طرفیت مالک و شهرداری تقدیم کنید. دقت داشته باشید در صورت عدم طرح دعوی در 20روز یا بی حق شدن شما ، طرف مقابل میتواند از شما خسارت توقف عملیات و... بگیرد. موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید درخواست صدور دستور موقت را از دادگاه بخواهید. ولی به دستور دادگاه مبلغی به صندوق دادگستری جهت تامین خسارت احتمالی باید بپردازید