مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام واحترام
همسر بنده مسئولیت یکی از بانکهای خصوصی ب مدت 12 سال برعهده داشته و در این مدت با جان و دل ازحق و حقوق بانک و پرسنل آنجا دفاع کرده.یکسال پیش بارزسان از تهران برای بازرسی و نحوه برخورد ایشان به شعبه مراجعه میکنن و مبلغی ناچیز را در خزانه بانک قرار میدهند و به یکی از همکاران همسر تهمت زده میشود و رییس بازرسی از همسرم میخواهد که نامه بزند به تهران و برای اخراج همکار اقدام نماید که ایشان با توجه ب شناختی که از همکار داستن و راستی و درستی و بیگناهی او برای مبلغ 200 هزارتومن این کار رانکرده و از حق و حقوق همکار جوان و تازه استخدام شده دفاع میکنن و این باعث میشود قرارداد خود همسر را تمدید نکنن و بعد از یکسال دوندگی و وساطتت دو تا نماینده و همکاران مجموعه تهران و شهرستان و شهادت همگی انها مبنی بر بی گناه بودن و تایید ب راستی و دستکاری همسرم نتوانستیم با مدیر عامل صحبت کرده و صدای ظلم و ناحقی را ب گوشش برسانیم. در ضمن خود رییس بازرسی که الان بازنشست شده ب یکی از همکاران گفته باید گوش مالی میشد و تنبیه
اما الان بعد از گذشت یکسال و یکماه تمام هنوز دعوت ب کار نشدن. یک راهنمایی میخواستم که از چه طریقی میتوانم اقدام کنم. به بانک مرکزی نامه زدیم نوشتند قرارداد فقط با امضا شخص مدیر عامل بستگی دارد

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

استخدام در نهادهای خصوصی به ضوابط همان نهادها بستگی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق بانک مرکزی پیگیری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید