مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از کارت بانکی

باسلام
پدر من برای برداشت وجه به خود پرداز مراجعه می‌کنه ولی چون عینکشون همراهش نبود کارت بانکیش رو میدن به ی جون که براش پول دریافت کنه وایشون کارت رو خالی میکنن ‌‌کارت نیز به داخل دستگاه خود پردازمیره ‌می‌گن که حاجی دستگاه کارت رو قورت داد آیا الان ما میتونیم کاری کنیم ‌برای شکایت به کجا بایدمراجعه کنیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله چون دستگاه atm به دوربین‌های مداربسته متصل است و می توان شکایت خود را طرح تا این شخص دستگیر و تعقیب گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به پلیس فتا مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات شکایت نمایید. دوربین ها بررسی می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت استرداد وجه نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به چه صورت کارت خالی شده چونکه 200 هزارتومان بیشتر وجه نقد نمی دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادسرا اعلام سرقت نمایید پرینت حساب بانکی را هم ضمیمه کنید تا استعلام نمایند در تاریخ و ساعت معین مبلغ مورد نظر به چه کسی منتقل شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید با بررسی دوربین دستگاه ای تی ام شخص و زمان سرقت را شناسایی و اقدام کنید.