مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تقسیم ارث

باسلام. میخواستم برای تقسیم ارث پدریم به دادگاه مراجعه کنم چون برادرانم قصد تقسیم ارث رو ندارند، خواستم ببینم برای ارائه درخواست تقسیم ارث باید حدودا چقدر هزینه کنم منظورم هزینه هایی هستش که دادگاه برای تشکیل پرونده و دادخواست میگیره ؟ و آیا اصلا هزینه ای باید برای درخواستی که دارم بپردازم یا نه ؟ باتشکر از شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا شما انحصار وراثت گرفته اید؟ برای تقسیم ارث هزینه دادرسی پرداخت می گردد .

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام مقدم بر تقسیم ارث اقدام برای گواهی حصر وراثت است وپس از ان تنظیم اظهارنامه بر ارث دراداره دارائی است که می بایست طبق قانون در ظرف یکسال پس از فوت مورث تنظیم وتقدیم گردد تا مشمول جریمه نگردد وبادریافت گواهی پرداخت مالیات بر ارث وسپس قادرخواهید بود نسبت به تقسیم ماترک دادخواستی در دفاتر خدمات الکترونیکی تقدیم وموضوع را از طریق دادگاه پیگیری نمائید هزینه های لازم برای دو دادخواست حصروراثت وتقسیم ماترک حدود 200 هزار تومان می باشد موفق باشید .