مشاوره حقوقی رایگان - نبود زن

سلام و‌ عرض ادب 5 سال هست که از همسرم خبری ندارم و ایشان خارج از کشور زندگی‌ میکنند و کلا علاقه ای به برگشت یا رفتن جواب گویی نیستن ،
و کلا خانوادشون هم کلا ایران نیستن ،
لذا بنده اقدام کردم برای طلاق خواستم بدونم برای مهریه وقتی ایشون یا هیچ خانواده ای از سمتشون نیستن که ببخشن یا بگیرن و اصلا توجهی ندارن تکلیف مهریه برای صیغه طلاق چی هست؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بعداز صدور حکم بدوی طلاق مهریه رو تقسیط کنید و طلاق رو ثبت کنید و قسط رو میتونید تا زمانی که مراجعه نکرده پرداخت نکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوجه هر زمان مطالبه مهریه کند شما مکلف به پرداختید. در غیر این صورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوجه در جلسه دادگاه طلاق حاضر نشود. حکم غیابی صادر میشود و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر زمان مطالبه مهریه کند شما مکلف به پرداختید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بستگی به توافق شما در طلاق دارد می توانید درقبال طلاق اگر خلع باشد مقداری از مهریه مثلا یک سکه آن را در قبال طلاق ببخشید ومابقی اگر عندالمطالبه باشد بگذارید ویا اینکه کلا آنرا ببخشید درطلاق تکلیف تمام امور مالی زوجه طی دادنامه باید مشخص شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت طلاق و تعیین تکلیف مهریه می توانید اعسار دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه بايد تعيين تكليف نمايد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر زوجه در جلسه دادگاه طلاق حاضر نشود. حکم غیابی صادر میشود.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه در حکم خود مهریه را تعیبن تکلیف خواهد نمود وپیگیری برای وصول ان با زوجه خواهد بود وتکلیفی بر شما نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادگاه در مورد حقوق مالی و طلاق حکم صادر میکند پیگیری مهریه با همسر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور طلاق بلافاصله دادخواست اعسار بدهید و با صدور حکم اعسار می توانید بدون پرداخت وجه طلاق دهید و اگر پیش پرداخت داشت می توانید با هماهنگی دفتر به صندوق دادگاه واریز کنید و اقساط را تا زمانی اقدام نکرده و مطالبه نکرده تکلیفی به پرداخت ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم غیابی صادرمیشود و البته شما میتوانید مهریه را نبخشید و هر زمان مالی از ایقیف کنیدشان پیدا کردید تو

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام جزو دیون ایشان است می توانید توقیف اموال نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگاه گواهی عدم امکان سازش صادرمیکند وشما می توانید به صندوق دادگستری واریز کنید یا درخواست اعسار وتقسیط از دادگاه کنید تاطلاق ثبت شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوط و جزئیات آن است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

دادگاه در خصوص طلاق حکم میده،ایشون بعدا میتونن در مورد مهریه اقدام کنن.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگ دادگاه باطلاق موافقت نماید که احتمال قبول طلاق باتوجه به شرایط تان بسیار زیاداست نماینده دادگاه امضای نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اعسار برای مهریه بدهید و باقی مراحل غیابی طی می شود پیش پرداخت هم احیانا باید به اجرای احکام دادگاه تحویل دهید پرداخت کنید .