مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من اعتیاد داشتم رفتم ترک همسرم خانه ب اسمش بوده همه چیز رو جمع کرده خونه روتحویل داده رفته تقاضای طلاق داده مدارکم موبایلم هم برده اعتیاد و ترک کردنم هم یک بار بوده جلسات دادگاه رو ازدست دادم جلسه رسیدگی رفتم قاضی هم حکم طلاق داده مهر نفقه هم نخواسته
دلیل طلاق اعتیاد نوشته من چه کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رای غیابی می‌توانید واخواهی تجدید نظر خواهی فرجام خواهی نمایید در خصوص اموال نیز میتوان دادخواست استرداد اموال را به طرفیت همسرتان تقدیم نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همسرتان به صورت غیابی به دلیل عسر و حرج طلاق گرفته . اگر مهلت اعتراض سپری نشده میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید. اگر باز مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مهلت واخواهی نگذشته واخواهی کنید و بعد تجدیدنظر خواهی. برای اموال هم دادخواست استرداد اموال دهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اعتیاد از موارد عسر و حرج زن است و میتواند با استناد به آن طلاق بگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زوجه از حق خود استفاده کرده و با اثبات عسر و حرج حکم به نفع ایشان صادر شده.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نباید صادر میشده صرف اعتیاد شما اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که رای غیابی است واخواهی کنید