مشاوره حقوقی رایگان - سلام به محض ورود وارد فضای پارکینگ میشویم آیامالکی که پارکینگ نداره اجازه گذاشتن موتور را دارد؟

آیا گذاشتن وسایل در اتاقک آسانسوری که با موافقت اکثریت مالکین باشد میشه باز شکایت کرد یا نه رای با اکثر مالکین می باشد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اتاقک آسانسور جزو مشاعات می باشد و هر گونه دخل و تصرف در آن بایستی با اجازه کلیه مالکین صورت پذیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای بقیه داشته باشد بله. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر استفاده از مشاعات با هیچ اکثریتی امکان پذیر نیست مگر با توافق همه مالکین