مشاوره حقوقی رایگان - چرا کسی که در حال پرداخت مهریه است نمیتواند به نام خودش خانه و ماشین داشته باشد؟

کسی را میشناسم که دو سه سال است بطور ماهیانه از حقوق ایشان مبلغی به عنوان مهریه کسر می شود و به حساب خانم قبلیش می رود. وقتی رای دادگاه در حال انجام است چه دلیلی دارد که ایشان نمی تواند نه خودرو و نه منزل شخصی و نه .............. به نام خودش داشته باشد؟
مگر ایشان شهروند این کشور نیست؟ چرا از حقوق حقه خود محروم است؟
این دیگر چه قانونی است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان ازدواج از عقلش استفاده میکرد مهریه که توان پرداختشو نداره رو قبول نمی کرد.
کسی که بدهکار است چه دلیلی دارد به جای ادای دین خونه و ماشین بخره اول بدهی شو پرداخت کنه بعد بره خونه ماشین بخره .
الان اگر کسی به شما بدهکار باشه قبول میکنی بدهی شما رو قسطی پرداخت کنه و بره برا خودش خونه ماشین بخره و ... .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون اگر پولی داردباید اول بدهی خود را بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون اگر انها را به نام خودش بزند . مطمانا همسرش نسبت به توقیف ان اموال جهت وصل مهریه اقدام خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وجود دین عملا ایشان نمی تواند چیزی به نام خود به نماید در غیر اینصورت توقیف خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زیرا به محض شناسایی و معرفی مال از حالت اعسار که موجب تقسیط بدهی اش شده خارج میشود باید کل بدهی را یکجا بپردازد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتواند داشته باشد اما از طرفی پس از ثبت آن ممکن است توقیف شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرداخت اقساطی مهریه تا زمانی است که زوج معسر باشد و مالی بجز مستثنیات دین نداشته باشد اگر مالی از وی بدست آید باعث خروج وی از اعسار می شود و باید دین خود را یکجا بپردازد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چون بدهکار است. بدهکار اول باید بدهی خود را بپردازد.