مشاوره حقوقی رایگان - مهریه نیاز به جواب مبرم دارم

سلام خسته نباشید ببخشید بنره مهریه را اجرا گذاشتم و الان چون بخاطر بچه هامو زندگی میکنیم تامین خواسته از حقوق شوهرم کم شده و حکم قطعی شده الان بنده میتونم برای مبلغ تامین خواسته مبلغ جمع شده اجراییه بدم یا باید کل مهریه اجراییه بدم و اونجا بگم که بقیه را کسر نکنند و پرونده همون جور بمونه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای حکم مهریه درخواست صدور اجرائیه بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مبلغ جمع شده بابا تامین خواسته را می توانید دریافت کنید. و می توانید درخواست کتبی توقف اجرا و آزادی حقوق بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قطعی شده تقاضای اجراییه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با قطعی شدن حکم درخواست صدور اجرائیه دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید اجرایبه نسبت به تمام محکوم به
داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای حکم مهریه درخواست صدور اجرائیه بدهیداگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

برای حکم مهریه درخواست صدور اجراییه بدهید،نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در تامین خواسته مالی توقیف کرده اید و حکم مهریه قطعی شده .،میتوانید درخواست وصول ان مال را دهید. به هر ترتیبی که باشد. توصیه میشود قبل از انجام این پروسه از طریق پنل کاربری یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید