مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

با سلام خدمت اساتید محترم

بنده درسال 80 قطعه زمینه به مساحت 245 متر خریداری نمودم و پس از اقدام به مجوز متوجه شدیم 55 متر داخل بافتی بوده که از قبل نهر آب و شاه جوی بوده و فروشنده هم به ما اصلا توضیحی نداد
حال میخواستم بدانم پس از این همه سال به علت محدودیت و معذوریت شغلی امسال 1400 اقدام به شکایت نمودم و ایشان در ابتدا خواستند با مبلغی 50 میلیون رضایت بگیرند ولی ما رضایت ندادیم
در زمان خرید زمین 500 هزار تومان یعنی در حدود10هزار تومان از هر متر متضرر شدیم و اکنون تقریبا زمین های این محدوده متری 5/5 میلیون تومان است
میخواست بدانم تقریبا هزینه این تضرر چقدر است
و ناگفته نماند هیچگونه صلح نامه ومفادی نه در قلنامه و نه شهرداری امضا نکرده ام
که مانع احقاق حق بنده بشود
با تشکر وقدر دانی

پاسخ ها :

ثمن معامله