مشاوره حقوقی رایگان - طبقه اول خانه ام را به برادرم واگذارکردم الان میگویند در زمین هم شریک شده است ایا امکان دارد

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز یه سوال از خدمتتون داشتم من طبقه اول خانه ام را بصورت توافقی به برادرم واگذار کردم الان با یه مشکل که برخورد کردم این هست که میگویند وقتی شما طبقه اول را به نام ایشون زدین خود به خود از زمین خانه هم سهم دارد در صورتی که من فقط در پروانه ساخت ذکر کردم که طبقه اول واگذار شده ایشون هیچ قول نامه از زمین خانه و از من ندارند حالا میخاستم ببینم که در زمین شریک هستند یا نه واینکه من میتوانم بدون دخالت ایشون برای خانه سند بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در زمین سهم دارد مگر اینکه در قرارداد صراحتا قید شده باشد که در زمین سهمی ندارد