مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق شوهر

سلام خسته نباشید بنده4سال پیش با آقایی ازدواج کردم این آقا دست بزن داشت ولی خب من چیزی راجبش به کسی نمیگفتم، تا اینکه صبرم تموم شد و جوابشو دادم 4ماهه پیش درخواست طلاق داره به دلیل بچه دار نشدن در حالی که هر دوی ما سالم هستیم، 5 ابان خونه، زمین و تقریبا تمام دارایی هاش رو وکالتی به مادرش داد و من 19 آبان مهریه ام رو گذاشتم اجرا و الان برام عدم تمکین گرفته در حالی که خودش درخواست طلاق داده و میخاد مهریه مو نده
مهریم350تا سکه 200میلیون پول نقد و 3دانگ خونست میخام همشو ازش بگیرم راهی هست؟ و شغلشم مغازه فروش لوازم اداری داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی داشته باشد می توانید توقیف کنید و اگر به صورت صوری انتقال داده باشد می توانید ابطال معامله صوری بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورا داشتن اموال می بایست ابتدا توقیف اموال بگیرید.جهت مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله ابتدا از طریق دفترخانه ای که ازدواج شما ثبت شده و اجرای ثبت اقدام کنید و سپس از طریق دادگاه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص مهریه و نفقه و اجرت المثل میتوانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما ابتدا دادخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و در صورت دادخواست طلاق توسط زوج ، و صدور حکم گواهی عدم امکان سازش ، برای اجرای صیغه طلاق ، زوج باید ابتدا تمام حقوق
مالی زوج را پرداخت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید مهریه خود را از طریق دفترخانه ازدواج شما را ثبت نموده و درخواست صدور اجراییه نمایید تا از طریق واحد اجرائیات اداره ثبت و با معرفی اموال و دارایی هایشان نسبت به توقیف اموال وی اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تمکین ارتباطی به مهریه ندارد و مهریه قابل مطالبه می باشد

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

به جهت انتقال مال به نحو صوری ابطال معامله به نحو صوری دادخواست بدید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام بله اموال مغازه را توقیف کنید مابقی را هم بهرحال باید پرداخت کند
آن دسته از اموالی هم که سند دارد تا زمانی که فروش نرفته قابل توقیف است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

در نهایت اقساط به شما پرداخت میشود. اگر بدونم کدام شهرید بهتر میتونم کمک کنم. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اول باید ثابت کنید که انتقال اموالش صوری بوده و بعد مهریه رو بگیرید