مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ی پزشکی

با سلام و خسته نباشید من معلول خدمتی ناجا شدم رفتم برای ادامه ی پرونده ام برای قسمت پزشکی که یک برگه ی سفید مشاوره ی پزشکی بهم داده شد که ببرم پزشک های بیرون برام بنویسن من اون برگه رو گم کردم دوباره رفتم بهشون مراجعه کردم بهم گفتن برگه رو گم کردی برو پیدا کن و بیار وگرنه پرونده ات رو هوا میمونه و کارت پیش نمیره الان 5 ماه میگذره آیا راهی هست که بتونم حقم رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

باید بهتون برگه رو بدن.به بازرسی مراجعه کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

درخواست رونوشت کنید واقعا نمی دونم چرا ناجا با همکارای خودش این کار رو می کنه و به جای تسریع کار رو کند می کنه