مشاوره حقوقی رایگان - حق آب

سلام. پدر من چند سال پیش قسمتی از باغ خود را فروخت در سند دستی که نوشت به اشتباه کلمه 40دقیقه آب را آورد و خریدار از روی آن سند مالکیت گرفت آیا پدر من میتونم دادخواست حق آب بکنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آنچه در قرارداد قید شده ملاک است و دادگاه در صورت اختلاف طبق قرارداد. حکم میده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه در مبایعه نامه یا قولنامه دستی تنظیم و اجرا گردیده ملاک خواهد بود مگر خلاف آن ثابت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا تماس بگیرید