مشاوره حقوقی رایگان - برادر ناتنی ام مرا مجبور میکند

سلام...
من دخترم و 17 سال دارم، وقتی که 12 سالم بود مادر و پدرم جدا شدن. من با پدرم موندم و بعد یکسال، پدرم با نامادری ام ازدواج کرد و او یک پسر دارد که از من 3 یا 4 سالی بزرگتر است. وقتی که بزرگتر شدیم نامادری ام بین ما صیغه خواند که محرم باشیم و بتوانیم تو خونه راحت باشیم. اما برای من تنها دردسر بوده.
برادر ناتنی ام به بهانه محرم بودن مرا لمس میکرد و حتی لبم را میبوسید.
خواستم به پدرم بگویم اما برادرم فهمید و من را کتک زد و از پشت با من سکس کرد.
خیلی از اینکه به کسی این را بگویم خجالت میکشم و همینطور برادرم نمیگذارد به کسی چیزی بگویم.
از طرفی احتمالا اگر بگویم، نامادری ام به من تهمت دروغگویی میزند.
افسرده شده ام و نمیتوانم درس بخوانم، وقتی با او تنها میشوم همچنان من را اذیت میکند و گاهی به اجبار رابطه داریم و من از او خیلی میترسم.
لطفا من را راهنمایی کنید...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عزیزم سعی کنید حتما به پدرتان موضوع را انتقال دهید و اگر باز هم مشکلی ایجاد کرد و یا مجبور به کاری کرد،با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید شماره تلفن 123 و از او به جرم تجاوز به عنف شکایت کنید . حتما قبل از هر اقدامی از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا دقیق راهنماییتان کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما حتما با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و به پدر خود اطلاع بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است به پدرتان بگویید یا با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انحطاط اخلاقی شخص باید کنترل و گزارش گردد و توصیه می شود حتماً با بزرگترها در میان بگذارید تا کار به مراحل بدتر کشیده نشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را با پدر خود در میان بگذارید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

به کلانتری محل زندگی مراجعه کنید و بروید بهش مددکاری اجتماعی و با آنان درمیان بگذارید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید.با پدر درمیان بگذارید می توانید شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما بگو و یا حتما برو دفتر خدمات قضایی شکایت کن و یا به اورژانس اجتماعی زنگ بزن و بگو

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

عزیزم حتما بااورژانس اجتماعی بشماره 123تماس بگیر وازاین وضعیت خودت رانجات بده درصورت نیاز ازطریق مشاوره تلفنی مشاوره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حتما حتما با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیریدو

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید