مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

سلام. مادرم اخیرا ًفوت کرده و بازنشسته دولت هستند. اموال منقول و غیرمنقولی هم بنامشان نیست. لکن برای بستن حساب بانک و انحصاروراثت و دریافت بیمه عمر و کلیه امور مربوط به ایشان، نیازبه تنطیم وکالتنامه بنام خواهرم هست که در روند امور تسریع شود. البته فقط محدود به این موضوع و مراجعه به نهادها ادارات موردنیاز. نوع ومحتویات وکالتنامه چگونه باید باشد؟ باتشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام وکالتنامه صرفا بایستی در خصوص اختیاراتی که شما میخواهید به او بدهید تنظیم شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به یکی از دفاتر اسنارسمی مراجعه کنید درخصوص گواهی انحصاروراثت باید به وکیل دادگستری وکالت دهید یااینکه یکی ازوراث به شورای حل اختلاف مراجعه کند