مشاوره حقوقی رایگان - شریک پدرم میگه شب پیشم بخواب!

سلام وقت بخیر
17 سالمه و دخترم، پدرم 10 ساله یه شرکت زده و یه شریک خیلی پولدار داره که رفیق فابریک دوران جوونیشه پس ما خیلی با اون فرد رفت و امد داریم.
اون آقا ازدواج نکردن و تنها زندگی میکنن. از بچگی وقتی میرفتیم خونشون با من بازی میکردن و یا شوخیایی ک واقعا خوب نبود و منم بخاطر سن کمم به شوخی میگرفتم.
کمی بعد احساس کردم ​از حد خودشون خیلی فراتر رفتن، من رو خیلی راحت بغل میکنن و یا حتی دستشونو میبرن داخل لباسم.
باز هم فکر نمیکردم قصد بدی داشته باشن پس سعی کردم بدبین نباشم. اما دقیقا یک هفته پیش جلوی من لباسشونو در آوردن و کل بدن منو لمس کردن، لبامو بوسیدن و... ، من با تمام وجودم از ترس میلرزیدم. بعدش به من وعده دادن هرچیزی که بخوام برام فراهم میکنن و من درعوض بعضی شبا کنارشون بخوابم...
من نمیدونم چیکار کنم چون اگه شکایت نکنم چه بخوام چه نخوام باید برم پیششون و اگه شکایت کنم شرکت پدرم تو خطر میفته...
لطفا منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حتما این موضوع را به مادر خود اطلاع بدهید و مطلقا از ایشان دوری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع را با مادرتون درمیان بگذارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام موضوع را با پدر خود در میان بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حتما این موضوع را به مادر خود اطلاع بدهید و مطلقا از ایشان دوری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،به هر حال پدر شما با ایشان قرارداد دارند اگر نمیخواهید شکایت کنید از ایشان شدیدا فاصله بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حیث و ابرو شما از شرکت بابای شما مهم تر است شکایت کیفری کنید حتما و به پدر و مادر خود بگویید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام بهتره با پدرتون در میان بزارید و حتما با مشاوره مداوم با وکیل شکایت کنید .این موضوع ربطی به ایجاد خطر در شرکت ندارد .هر یک از شرکا تابع قوانین و مقررات آن شرکت هستند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حتما باید شکایت نمایید و خانواده را در جریان بگذارید.نگران مسائل شرکت نباشید راهکار قانونی دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پرسیدن داره؟!
به پدر خود اطلاع دهید تصمیم در خصوص ادامه شراکت با این شخص با پدرتان خواهد بود نه شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع را به مادر خود اطلاع بدهید