مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام
من ماشینم جک اس 5 هست وکارشناس برام 70 میلیون افت نوشته ولی ذکر کرده که اگر ماده 8 خودرو متعارف در نظر گرفته شود خسارتتون میشه 30 میلیون تومان .سوالم اینه که ماده 8 طبق قانون فقط مختص خسارت وبیمه شخص ثالث نیست ؟پس چرا اینو تو برگم نوشته وگفت قاضی شاید درنظر بگیره شاید هم نگیره .واقعا قانونش چی هست ؟ آیا افت هم شامل ماده 8 میشه ؟ من واقعا حداقل 70 میلیون افتم هست . ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را با کارشناسان بیمه درمیان بگذارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

افت قیمت غیر از خسارات وارده بر خودروی شماست باید دادخواست جداگانه بدهید و قاضی حکم به نفع شما صادر می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ماده 8درخصوص خسارات مالی است که افت قیمت نیز یک خسارت مالی محسوب میشود

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
هر خودرویی که ارزش آن بیش از 50 درصد تعهدات بیمه در قبال خسارت جانی باشد به عنوان خودروی نامتعارف به شمار می‌رود و اگر کمتر باشد متعارف محسوب می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اختلاف نظر وجود دارد
معمولا نمی پذیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرداخت خسارت خودرو نامتعارف ، طبق هزینه خودرو متعارف ، شامل افت قیمت خودرو نمی باشد و فقط مختص خسارات وارده به خودرو میباشد و تبصره 3 ماده 8 قانون بیمه اجباری شامل افت قیمت خودرو نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر این ماده مربوط به خسارت است نه افت قیمت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ نظر کارشناسی رای صادر میشود

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

ماده 8 در خصوص خسارت مالی است که افت قیمت را هم شامل میشود

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام مربوط به خسارت مالی است می توانید اما دادگاه بر اساس نظریه کارشناس رای صادر می کند

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله.خسارت و افت قیمت بر اساس خودرو متعارف درنظرگرفته میشه. برای مابقیش شما بایستی بیمه بدنه تهییه کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

ماده 8 در خصوص خسارت مالی میباشد که افت قیمت نیز یک خسارات مالی محسوب می گردد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

ماده 8 فقط مربوط به بیمه است و ربطی به افت قیمت ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجزا افت قیمت رابا تامین دلیل مطالبه نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...ابتدا افت قیمت را تامین دلیل کنید سپس مابقی را مجزا بطرفیت راننده مقصر دادخواست دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقت قیمت با خسارات متفاوت هست شما دادخواست جداگانه برای وصول ان بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بیمه در حد خودرو متعارف خسارت پرداخت مازاد بر آن را مسبب باید پرداخت نماید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از طریق دادخواست به صورت جداگانه آفت خودرو قابل مطالبه است

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مدل 95 ب بعد افت قیمت شاملش میشه. اگه بیمه مقصر پوشش نده از بیمه بدنه خودتون استفاده کنید