مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

باسلام. همسر بنده قبل ازدواج با من عقد کرده بود و زن بودن و به بنده گفتن که توسط همسر قبلیش زن شدن. بنده جدیدا نوشته ای پیدا کردم که داخلش نوشته درزمان ازدواج قبلی توسط رابطه نامشروع زن شدن که بنده دروغ گفتن و همچنین تو چند کلمه نوشته که هم به شوهر قبلی و هم به بنده خیانت کرده و با مرد دیگری همبستر شده. الان میتونم با این نوشته مهریه و نفقه رو ندم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مهریه قابل اسقاط نیست و نفقه تحت شرایطی قابل اسقاط است درصورت تمايل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید ژیلاقهرمانی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر مهریه دین است که در هرحالتی باید پرداخت شود حتی اگر خیانت نموده باشد نفقه هم اگر در تمکین نباشد ودر دادگاه حکم به ناشزه دادن دهد نفقه تعلق نمی گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر؛ اولا باید این دعوا اثبات شود و در صورت اثبات فریب و تدلیس در ازدواج مجازات خودش را دارد در ثانی مهریه و نفقه تعلق میگیرد.مانع نفقه عدم تمکین و نشوز است