مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری عدم تقسيم ارث

سلام خسته نباشید
پدر بنده
5 برادر داره یکیشون فوت شده
2 خواهر که یکیشون فوت شده
یک زمین کشاورزی چند هکتاری ارث پدری بابای من بوده که 3 تا عمو های بزرگ من بین خودشون تقسیم کردن و به پدر بنده و برادر کوچک ترش و دوخواهر از اون زمین هیچ ارثی ندادن و تقسیمش نکردن و توی این 20 سال از فوت پدربزرگ و مادربزرگم که میگذره کشت و برداشت میشه وحتی از این کشت برداشت هم هیچ سهمی به ما نرسیده...
تکلیف چیه و باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر این زمین جزء ماترک مرحوم پدر بزرگ شما بوده و پدر شما نیز ارث خواهد برد و لذا می توانید دادخواست مناسب را طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با گواهی انحصار وراث و مستندات و شهادت شهود دادخواست تحریر و تقسیم ترکه دهید و از بابت کشت و...دادخواست خلع ید و اجرت المثل‌ ایام تصرف

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

تقسیم ترکه بدهید و بعدا اجرت المثل این مدت روهمذجدا مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مطالبه سهم الارث و اجرت المثل این چند سال

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود پدرتان از طریق دادخواست تقسیم ترکه اقدام کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید برای تقسیم ارث شکایت حقوقی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرت المثل قابل مطالبه می باشد نسبت به تقسیم ارث و مطالبه اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی انحصار وراث و مستندات و شهادت شهود دادخواست تحریر و تقسیم ترکه دهید و از بابت کشت بدهیدو سپس دادخواست خلع ید و اجرت المثل‌ ایام تصرف

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت را
مطرح نمایید و سپس دادخواست
تقسیم ترکه و اجرت المثل ایام تصرف را در دادگاه اقامه کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

پدرتون باید گواهی حصر وارثت بگیره، بعد دادخواست تقسیم ترکه طرح کنید.
در مورد استفده از زمین هم میتونه اجرت المثل ایام تصرف رو به نسبت سهم خودش بگیره

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بااخذانحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا انحصار وراثت و شپس دادخواست تقسیم ترکه و دستور فروش ان