مشاوره حقوقی رایگان - جعل و خیانت در امانت

باسلام. بنده یه شکایت خیانت در امانت و جعل سند عادی از شریک سابقم کردم و جعلش رو خودش اعتراف کرده الان رفتم بازپرسی میگن که مواجهه حضوری باید بیاید میگم همه چیز مشخصه و خودشم اعتراف کرد.
چطوری میتونم جلب طرف یا محکومیتش رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام باید اعتراف به جعل در دادگاه ونزد بازپرس صورت گیرد ویا کارشناس جعل را تشخیص دهد تا محکومیت وسپس جلب صورت گیرد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود اینکه چیزی برای شما مشخص باشه باید در دادگاه ثابت بشه و برای آن جرم تحقیقات لازم به عمل بیاد بعد از مرحله دادسرا نوبت به دادگاه می رسد که اگر در این مرحله محکوم شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید برای ایشان نیز جرم مسجل گردد و اقراردر نزد دادگاه ملاک می باشد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
با احضار ایشان مقام تحقیق در این خصوص رسیدگی می نماید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت را پیگیری کنید نتیجه می دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اعتراف به جعل در دادگاه ونزد بازپرس صورت گیرد ویا کارشناس جعل را تشخیص دهد تا محکومیت وسپس جلب صورت گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در مواجهه حضوری اقرار انجام بشود و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایستی اعتراف به جعل در دادگاه ونزد بازپرس صورت گیرد یا کارشناس جعل را تشخیص دهد تا محکوم و سپس جلب گردد

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
جلب برای چه؟ مگر نمی گویید خودش اعتراف کرده؟ مگر نمی گویید دادگاه مواجهه حضوری گذاشته؟ اگر نیامد دادگاه خودش جلبش می کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اقراری که نزد شما کرده در محضر مقام قضایی نیز کند . ان وقت محکومیتش ثابت و جلب خواهد شد . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنابر اظهارات بازپرسی باید مواجهه حضوری صورت پذیرد تا اقدامات بعدی میسر شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با احضار ایشان مقام تحقیق در این خصوص رسیدگی می نماید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

فعلا راه درازی در پیش دارید. پس از صدور رای قطعی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید تابع‌نظر و‌دستور‌دادگاه باشید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

اقرار به جرم و در صورت عدم اقرار احراز جرم از طریق کارشناسی سند بایستی صورت پذیرد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اعتراف ایشان نزد شما بهیچعنوان ارزَشی ندارد و ملاک محرز شدن یا نشدن ارتکاب بزه در دادگاه است.