مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر و زمین معارض دار

با سلام. من به اتفاق خواهرم در سال 86 زمینی رو در استان مازندران خریداری کردیم و در این مدت کلیه هزینه های دیوار کشی،شارژ و خیابان کشی و غیره رو هم پرداخت کردیم. و دوسال پیش فروختیم.پس فروش زمین فردی ادعا کرد صاحب زمین سال 84 زمین ما رو به اوفروخته بوده و ادعای مالکیت کرد و متاسفانه دادگاه علی رغم مغایرت های اسنادی رای به نفع ایشون صادر کرد.
سوال من اینه که با توجه به اینکه فروشنده اولیه الان متواریه و الان نسبت به زمانیکه ما زمین رو فروختیم، قیمت زمین ها خیلی بالاتر رفته، ضرر و زیان کسی که زمین رو از ما خریده با ما چجوری حساب میشه، و اقدامی که ما باید در این زمینه بکنیم چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما میتوانید ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید و همچنین خسارت خود را بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید مبلغ مزبور و خسارات وارده را از فروشنده مطالبه نماید ضمن اینکه موضوع جنبه کیفری نیز دارد و از جنبه کیفری نیز می توانید شرکت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجبور هستید ضرر و زیان خریدار را پرداخت کنید به نرخ قیمت روز زمین . سپس برای تمامی ضررهای خود علیه فروشنده خودتان دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما میتوانید ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید و همچنین خسارت خود را بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید و همچنین خسارت خود را بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

خسارات زمین و ثمن معامله خریداری که از شما ملک را خریده به عهده شماست و شما میتوانید خسارات خود را از شخصی که خریداری نمودید اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا شما باید ثمن خریدار اول را به قیمت روز پرداخت نمایید و سپس به طرفیت فروشنده اول دادخواست مناسب مطرح نمایید و برای پرداخت ثمن ، شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا مبلغ قسطی بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نرخ روز محاسبه خواهد شد وشما نیز باید معامله خود را باطل وبه نرخ روز خسارت اخذ نمایید