مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف مال

آیا تنصیف مال شامل پول رهن مغازه ام که دست صاحب مغازه میباشد هم میشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام سوال خيلي كلي طرح شده است وليكن در حالت كلي وقتي بحث تنصيف بوجود ميآيد تمام اموالي كه متعلق به شماست و اين تعلق محرز و بدون ادعاي شخص ديگري باشد را در بر ميگيرد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله اگر بعد از ازدواج مبلغ رهینه را کسب کرده باشید

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

با سلام
درصورت حصول شروط لازم (1-وقوع طلاق 2- زوج خواهان طلاق باشد 3-طلاق مستند به تخلف زن از وظایف زناشویی یا سوءاخلاق و رفتار وی نباشد 4- اموال را در زمان زندگی با زوجه به دست اورده باشد 5- اموال موروثی نباشد ) شامل پول رهن مغازه میباشد.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم