مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

سلام وقتتون بخیر حدود یک هفته ی پیش همسرم با ماشین تصادف کرد( برخورد دو خودرو فرعی به اصلی) و همسر بنده مقصر بوده ماشین جلویی شکایت کرده و رفته پزشک قانونی و خواستار دیه شده و 160 تومن هزینه براش بریدن، از کلانتری تماس گرفتن که بیاد رضایت بده ولی طرف خواستار هزینه ی افت ماشین شده که پراید 89 هستش و گفتن پرونده باید بره شورای حل اختلاف و بعد دادسرا ک دو سه ماه طول میکشه، ایا راهی هست که بشه ماشین زودتر ترخیص بشه چون دو سه ماه خیلی زیاده؟ یا راه قانونی که قاضی سریع تر رسیدگی کنه به پرونده؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

بادرود همین که شما به کروکی اعتراض نداشته باشید میتوانید درخواست آزادی خودرو را بدهید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
به این شکل امکان ارائه راهکار وجود ندارد. اسناد و مدارک شما باید بررسی شود.