مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی به دلیل پیش بینی فوتبال

سلام خواهش میکنم ازتون منو راهنمایی کنید،خیلی حالم بده.
کارت بانکی من بدون اطلاع قبلی و پیام هشدار،توسط دادستانی کل کشور به خاطر فعالیت تو سایت شرطبندی مسدود شده،
اگر به فرض 8میلیون برنده بشی تو این سایت ها ولی پول رو نگه داشته باشی و خرج نکنی چه حکمی برای ادم میبرن،
من خیلی میترسم حکم زندان بدن، اگر حکم زندان بدن آیا با پرداخت پول و جریمه میشه زندان نرفت؟
چون کل زندگیم نابود میشه و همه چی به هم .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام مطمئن باش زندان نداره، برو دادستانی خودت را معرفی کن یه تعهد ازت میگیرند که تکرار نشه اما اگر تکرار کنی زندان داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادسرا باشید.
معمولا با اخذ تعهد مشکل حل میشه