مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فروش مال غیر توسط متوفی

ده سال پیش زمینی کشاورزی را از طریق مبایعه نامه املاک خریدم حالا برادرزاده متوفی که او هم پدرش فوت شده ادعا مینماید بخشی از آن متعلق به پدر مرحومش بوده. تکلیف من به عنوان خریدار ملک چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر بیع صورت گرفته باشد مشکلی ندارد باید مدارک شما بررسی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هرحال در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه
و اگر ثابت شده مال غیر بود می توانید ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اثبات شود باید به فروشنده مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ادعایی دارد باید در دادگاه ثابت کند شما هم حق دفاع دارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ثمن و خسارات ب نرخ روز از فروشنده( فضول) قابل دریافت خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت شده مال غیر بود می توانید ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام‌ببرای اراسه پاسخ مناسب نیاز به بررسی مدارک‌و مستندات شما و توضیحات دقیق تر میباشد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بفرمایید بنده درخدمتتون هستم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرکس که مدعی حقی است باید ادعای خود را اثبات نماید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بررسی ادعای شاکی با جلب نظر کارشناس و مستندات و تطبیق ملک با مدارک انجام خواهد شد چنانچه نهایتا حکم مبنی بر فروش بخشی از اراضی پدر شاکی همراه با اراضی فروشنده صادر شود . شنا حق طرح دعوی بابت مابه التفاوت را دارید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

دادخواست اثبات مالکیت بدهید با توجه به مستندات و سابقه تقدم و تاخر خرید ملک دادگاه رسیدگی می نماید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .شما که علم و اطلاع نداشتید
1.یا راي میگیره و شما بعلت مستحق للغیر در اومدن مبیع

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مالکیت را اثبات نماید صرف ادعا کافی نمی باشد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تقاضای اثبات مالکیت بدهید

ایمان احمدی

جناب آقای ایمان احمدی :

باید مبایعه نامه ملاحظه شود،به هیچ وجه بصورت تایپی نمیشه پاسخ داد ،توصیه میشه درهرشهری هستید بامراجعه به دفتروکیل متخصص امور حقوقی ،مشاوره حضوری بابررسی مدارک ،صورت گیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک دارید باید دادخواست اثبات مالکیت دهید توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا دفاع دقیقتری داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دید مدارک ادعایی وی چیست