مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل در پیش فروش

با سلام. بنده سازنده هستم و در دی ماه سال 98 یک واحد پیش فروش کرده ام به متراژ145متر که بعد از اخذ نقشه تفکیکی متراژ واحد130متر شده است و پرداختی خریدار به اندازه ی متراژ130متر بوده است و قرار بوده مابقی زمان تحویل داده شود که متراژ کم شده و نسبت به قرارداد بی حساب هستیم اما با توجه به افزایش قیمت مصالح بنده تقریبا متری یک میلیون تومان بیشتر از قیمت پیش فروش هزینه کرده ام و متضرر شده ام. ولی یک بند در قرارداد داریم که نوشته شده (در صورت افزایش قیمت مصالح بیشتر از 10 درصد قیمت قرارداد تغییر می کند).
با توجه به شرایط فوق میتوانم درخواست تعدیل نمایم و از خریدار جبران خسارت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق قرارداد می توانید مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان این موضوع را از طریق ارسال اظهارنامه ایشان اعلام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ارسال اظهارنامه به ایشان اعلام نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله امکانپذیر است از طریق دفاتر خدمات قضایی ابتدا اظهار نامه سپس دادخواست را ثبت نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پاسخ نیازمند بررسی اسناد است لیکن با فرضپیس گفته بلی میتوانید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق مفاد قرارداد می توانید مطالبه کنید