مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام به کارشناسان عزیز
من خانه ای در سال 94 خریده ام
سال 95 به نام من سند خورده است
اکنون خانه را فروخته ام و رفتم برای اینکه سند بزنم می گویند سند خانه در سال 96 حکم بازداشتی صادر شده بابت شکایت از مالک قبلی

چطور در حالی که من بدون مشکلی در سال 95 سند زده ام در سال 96 بابت مالک قبلی برای این خانه سند زده اند
رفتم پیگیری می گویند باید مالک قبلی را بیاوری و من دسترسی به مالک قبلی ندارم
الان من باید چکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد بهتر است جهت راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعتراض
ثالث اجرایی را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات فوق الذکر جهت بررسی مدارک نیاز به اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و گفتگوی متقابل می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت سوابق ثبتی را بررسی کنید و اطلاعات مالکین قبلی را در آورید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید اعتراض ثالث اجرایی انجام دهید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

به عنوان ثالث اجرایی نسبت به توقیف ملک اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است مگر خلافش اثبات شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید دا‌دخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام نیاز به بررسی بیشتر دارد بهتر است جهت راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تقدیم نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید