مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام همسر بنده به دلیل اینکه میخاست بره تهران خونه فامیلشون من اجازه ندادم من پدرم عمل دیسک کمر انجام داده هر یه ماه باید ببرمش پیش دکترش بعد همسرم با مادر زنم نقشه میکشن که من رفتم اراک از خونه فرار کنه بره تهران شاهدم دارم که مادر زنم با آژانس آورده خونه همه لباس شخصیاشو همه جمع کرده برده منم هم مدرک پزشکی دارم که اون روز دکتر بودم الان دوم این برج اولین جلسه تمکین راهنمایی کند پیش قاضی چی بگم ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوالتان نامفهوم است درجلسه تمکین زن بایستی اثبات کند درتمکین است شما بعنوان خواهان دعوا هستیدشما ادله که دارید مثل صورت جلسه 110 واظهارنامه و.شهادت شهود می توانید بدان ها استناد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مدارک پزشکی و شهادت شود می‌توان این موضوع را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلایل خود جهت اثبات عدم تمکین را ارایه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام الان مشکل کجاست ؟ جرمی اتفاق نیافتاده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شهودی هستند به دادگاه معرفی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

همین که منزل را ترک کردند عدم تمکین است مگر اثبات کنند از خوف و بیم جانی و حیثیتی ومالی منزل را ترک کردند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر شما باید دلیل بر عدم تمکین موجه خود را بیاورد شما نیازی به دلیل ندارید جز تهیه مسکن و اسباب خانه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با تهیه مسکن و اثاث البیت مناسب درخواست صدور حکم بر الزام به تمکین کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه اگر اثبات نماید خروج وی به جهت نداشتن امنیت و ...می باشد تمکین رد در غیر اینصورت صادر می شود با اجبار زندگی پیش نخواهد رفت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتیه همه شرایط لازم برای زندگی مهیاست و مشکلی جهت ادعای همسر شما نباشد تمکین شما مورد قبول واقع میشود. نیاز ب توضیحات بیشتر میباشد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت عدم تمکین همسر شما اجباری در این خصوص وجود ندارد و نتیجه عدم تمکین عدم تعلق نفقه است لذا شما نمیتوانید به اجبار همسر خود را ملزم به تمکین نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازطریق پنل مشاوره تماس بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام لازم نیست چیز خاصی بگید و ایشون موظف بوده تمکین کنه البته در صورت مهیا بودن شرایط تمکین

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با وجود ادله و مدارک محکمه پسند میتوانید ادعای خود را ثابت کنید

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

ترک کردن منزل توسط زوجه به معنای عدم تمکین مگر در شرایط خاص مانند ضرر جانی و شرافتی و...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دفاعیات خود را با ارائه دلیل مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه بنده تماس بگیرید