مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب دادگاه

باسلام در مورد اعتراض به قرار منع تعقیب دادگاه که قطعی شده است بازپرس بدون توجه به مدارک ادله شروع به قرار منع تعقیب دادگاه هم بدون احضار بنده قرار را تایید نموده قطعی چه راهی دارد اعتراض کنم
از اول میتونم شکایت کنم?

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورتیکه قرارمنع تعقیب قطعی شده باشد درصورت پیداکردن ادله جدید فقط یکباردیگر می توانید همان پرونده رابازکنید ودرخواست تعقیب ورسیدگی راکنید