مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

سلام وقت بخیر
من اوایل مهر ماه با همسرم به مشکل برخوردیم
من 12 مهر از طریق دفترخانه ازدواج اجراییه گرفتم بعد همسرم اومد منو برد خونمون
و من دیگه ماشینشو توقیف نکردم
و همسرم در تاریخ 2 دی ماه ماشینشو زده به اسم مادرش
میتونم ثابت کنم که فرار از دین هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون جرم فرار از دین محقق نشده است
ولی شما باید دادخواست ابطال انتقال
سند رسمی را مطرح نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله ممکنه. باید اثبات کنید که معامله صوری بوده. به مواردی مثل ، رابطه خویشاوندی نزدیک طرفین، فاصله زمانی کوتاه نسبت به اجرائیه، نحوه پرداخت ثمن معامله که معمولا نقدی ذکر میشه و پرداخت نشده و قیمت ذکر شده در مبایعه نامه میشه استناد کرد.

یک وکیل

جرم فرار از دين با صدور حكم قطعى دادگاه و انتقال اموال از اين تاريخ محقق مى شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر بدهی، انتقال فرار از دین است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر از طریق دادگاه اقدام می نمودید و رای قطعی مبنی بر محکومیت صادر می‌شد بعد از آن تاریخ امکان اثبات فرار از دین محقق می شد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام فرار از دین موضوع احکام دادگاه است نه اجرای ثبت لیکن از طریق حقوقی ممکن است.

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

اگر انصراف از عملیات اجرایی را ثبت نکردید می توانید با توجه به رد و بدل نشدن ثمن و احتمالا نداشتن مبایعه نامه دادخواست ابطال معامله صوری را مطرح کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تحت شرایطی بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید سیر پرونده اجراییه مهریه را پیگیری نمایید و از طرف دیگر ابطال نقل و انتقال خودرو را به علت فرار از پرداخت دین از طریق دادگاه تقدیم دادخواست حقوقی اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فرار از دین محسوب نمی گردد ولی می توانید با اثبات صوری بودن ابطال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ابطال معامله صوری می توانید بدهید ولی شکایت کیفری امکانپذیر نیست