مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 134

سلام. من سرباز سپاه هستم. 4ماه پیش در داخل پادگان در ساعت اداری حین انجام کار پام پیچ خورد و از ناحیه مچ پا و ساق پا دچار شکستگی شدم و منتقل شدم به تهران و عمل کردم که پلاتین گذاشتم. و 3ماه استعلاجی بودم. حالا بعد از 4ماه جواب کمیسیون 134 اومده و منو معلولیت در حین خدمت زدن و میگن 3 یا 4 میلیون بهت میدیم درحالی که من پام دیگه مثله اول نمیشه و مشکل دارم در راه رفتنم. می خواستم ببینم من مشمول جانبازی نمی شم؟چه کاری میتونم بکنم در این مورد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

آیین نامه مربوط به این موضوع شرایط خاصی را مد نظر قرارداده تا فرد جانباز تلقی گردد.
به آیین نامه کمیسیون پزشکی جانبازان مراجعه نمایید
ضمنن بر اساس آیین نامه اجرایی محاسبه درصد جانبازی یگان محل خدمتتان باید در فررم مخصوص نسبت به ارسال مشخصات شما مبنی بر حادثه در محل اقدام نماید از این رو به یگانتان مراجعه نمایید
می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا هر یک از همکارارن ارجمندم در دادراه تماس حاصل نمایید

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

باسلام
شما ممعلول قیود خدمتی محسوب میشوید ودر صورتیکه از کار آفتاده بشید مستمری بگیر قیود خدمتی میشوید وجهت دریافت دیه باید پزشکی قانونی دیه شما رو مشخص نماید وشما جهت دریافت دیه باید به طرفیت یگان مربوطه دادخواست بدید
واما جانبازی حتما باید وظیفه وماموریت مستقیم مربوط به دفاع از وطن یا در حال اعزام به ماموریت دفاع از وطن ومرز باشید بطور مثال نیرویی که جهت امور اداری به تهران اعزام میشود اگر تصادف بکند قیود خدمتی ولی شخصی که جهت ماموریت نظامی به مرز اعزام میشود در صورت تصادف جانباز تلقی می شود

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم