مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه بازسازی پارکینگ و ایراد مساله استفاده نابجا

آپارتمان 8 واحدی ما 5 واحد جای پارکینگ دارند. فضای پارکینگ در ورودی ساختمان قرار دارد و ساکنین برای ورود به ساختمان باید از آن عبور کنند. اخیرا بخش‌هایی از کف پارکینگ دچار خرابی شده و نیاز به بازسازی دارد. مالک یکی از واحدها حاضر نیست هزینه را پرداخت کند و اینطور استدلال می‌کند که چون مالک یکی از واحدها ماشین ون دارد؛ سنگینی ماشین او باعث خرابی شده و او باعث خرابی شده است پس خودش هم باید هزینه را بپردازد. همینطور در مورد تقسیم مساوی هزینه بین هشت واحد ایراد دارد.

سوال اول: ادعای واحدی که حاضر نیست هزینه بدهد از چه راهی رد و یا تایید می‌شود؟ آیا اجماع نظر 7 واحد دیگر برای تقسیم مساوی کافی نیست؟
سوال دوم: اگر استدلال او اثبات نشود و نخواهد هزینه را بدهد چه راهکار قانونی برای الزام او وجود دارد؟ آیا می‌توان از او بابت زمان و هزینه رسیدگی به شکایت احتمالی طلب جبران کرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مربوطه نسبت به مطالبه وجه مطرح شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ادعای ایشان قابل قبول نیست و باید به طور مساویهزینه تقسیم شود و اگر همکاری نکردند هزینه را پرداخت و سپس دادخواست مطالبه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مصوبه مجمع ساختمان و ارسال اظهارنامه قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهارنامه سپس از طریق شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از ارسال اظهارنانه دا خواست مناسبی دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با رای اکثریت می توانید اقدام نمایید و متعاقب آن دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه تعمیرات کف پارکینگ بر
عهده تمام مالکان ساختمان به نسبت
مساوی خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر خرابی منتسب به یکی از واحدهاست همو باید خسارات را پرداخت کند