مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تجاوز به دختر باکره

سلام. یه آقای متاهل با یک دختری بالای 18 سال با ایجاد ترس و فریب دادن دختر، رابطه جنسی برقرار کرده و پرده بکارت اون رو پاره کرده، مجازاتش چیه؟
حدود 2 سال یه دختر خانمی رو، هر وقت که دوست داشت با ترس از بردن آبروش باهاش رابطه جنسی برقرار میکرده.
در حدی که دختره دست به خودکشی زده ولی ناکام بوده.
مشکل اعصاب‌ و روان پیدا کرده و الان روزی 10 نوع قرص میخوره.
از اجتماع میترسه و تحت مشاوره روان‌پزشک و روانشناسه.
چه کاری با اون مرد متاهل میکنن؟
ممنون. لطفا به عربی توضیح ندین. ساده و روون و فارسی باشه.
ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به عنف یاغیرعنفش باید اثبات شود ولی اگر تجاوزبه عنف یادرحکم عنف بوده مجازاتش اعدام است وباتوجه به باکره بودن دختر باید ارش البکاره ومهرالمثل هم پرداخت کند لکن باتوجه به اینکه رفتار به دفعات و متعدد بوده ارتکاب به زور وعنف کمی مشکل است