مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام خدمت شما
بنده در شرکت ... مشغول به کار بودم که آخر برج 11به اتهام اینکه مشتری پول واریز کرده به حسابم و نسبت دادن این موضوع به دزدی کردن بنده اخراج شدم و بعد از اینکه همکارانم درخواست کتبی برای بازگشت بنده دادن گفتن که اگه طرف بیاد یه ماشین بار ببره چیکار میکنید الان می‌خوام شکایت کنم اعاده حیثیت میتونم این کارو انجام بدم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا سلام،ابتدا باید افترا و سوء نیت طرف احراز شود تا امکان در خواست اعاده حیثیت برای شما باشد صرف شنیده ها کافی نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت افترا شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تنظیم شکوائیه شما باید دلیل محکم مبنی بر اینکه کارفرما به شما جرمی را نسبت داده است داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانی. پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تحت افترا می توانید شکایت نمایید تا بررسی شود.