مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام.
از فردی که پول به حسابش رفته بابت کلاهبرداری شکایت کردم ولی اون میگه که کارتش گم شده و خبر نداشته و اعلام مفقودی هم نکرده حالا از دادیاری در سامانه ثنا برام ابلاغیه اومده جهت ارائه ادله و مستندات و تعرفه شهود در وقت مقرر تعیین شده در محل این دادیاری حاضر شوید من الان چه مدارکی ببرم من همه مدارک پرینت حساب، اطلاعات دستگاه پوز که از اونجاها خریداری شده و عکس متهم که از بانک گرفته شده دست پلیس آگاهی دادم
حالا من دستم دیگه مدارکی نیس حالا من چطور دفاع کنم که به حقم برسم؟؟
فقط اگه میشه زود جواب بدین که وقت داده شده واسه حضور در دادیار کمه.
ممنون ازتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید همین توضیحات را در شعبه اعلام کنید.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. با همان مدارک موجود به دادیاری مراجعه فرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضورا مراجعه نمایید و اظهارات را بیان نمایید

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
همین توضیحات را به دادیار محترم ارایه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما استناد کنید به همان دلایل و مدارکی که ارائه داده اید به پلیس آگاهی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با همین مدارک گفته شده میتوانید در دادیاری از خود دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید تمام مدارک و مستندات خود را به دادسرا ارائه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک فریب خوردن از جناب متهم را ارائه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در کلاهبزداری باید سوء‌نیت و مانورهای متقلبانه برای تحصیل پول ثابت شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد