مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مهریه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
اگر بنده دادخواست مهریه داده باشم و دادگاه به دلیل امتناع شوهرم خودرو ایشان را توقیف کرده باشد و با توجه به اینکه قبل از شکایت بنده نیز طلبکار شوهرم بابت چک برگشتی ماشین را توقیف کرده باشد در حال حاضر دادگاه در زمان مزایده چگونه رفتار میکند با توجه به اینکه طلبکار اول شکایت کرده ایا چیزی دست من هم میگیرد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتیکه مبلغیباقی بماند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا طلبکاران مقدم بر شما هستند وخودرو مزایده گذاشته شده و بعد از فروش اگر مانده وجهی باقی بماند متعلق به شما بابت مهریه میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر بعد از تصفیه بدهی اول . نسبت به مازاد خودرو مبلغی توقیف شود . قابل مزایده و دریافت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مواردی که مال مدیون توسط دو نفر توقیف شده باشد در صورت
مزایده مال ، ابتدا باید تمام بدهی های ، طلبکار اول داده شود و اگر مبلغ اضافه باشد به طلبکار دوم داده خواهد شد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.کسی که ابتدا توقیف کرده حق تقدم دارد وپس ازپرداخت طلب ایشان اگه مازادی داشته باشد برای شماس

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اولویت با آن طلبکاری است که زودتر مال را توقیف کرده باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مهریه زوجه طلب ممتاز بوده و به سایر طلبکاران مرد ارجحیت دارد مگر اینکه طلبکاران قبل از زوجه توقیف اموال گرفته باشند

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بنظرمیرسه مطالبه مهریه توسط شما اقدامی پیشگیرانه برای جلوگیری توقیف و فروش مال توسط طلبکاره .ولی درهرصورت ابتدا طلب ایشون باید پرداخت بشه

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
اگر مبلغی مازاد بر دین طلبکار اول باقی بماند ، بله

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

سلام .
بله . البته چنانچه مازاد داشته باشد خریدار یا بنده مزایده مبلغ را به

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر چیزی باقی ماند اول طلبکار طلبش را میبرد