مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به شرط تملیک

با سلام میخواستم بدونم مراحل سند زدن همراه با پرداخت میباشد؟ مثلا اگر قرارداد 5ساله باشد، قرارداد به نحوی هست که هر سال 1 دانگ از سند خورده بشه؟
و اینکه اگر شخص مستاجر اواسط قرارداد دچار مشکل در پرداخت گردد و دیگر توان پرداخت نداشته باشد، سرانجام قرارداد چه میشود؟؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. لازم هست ابتدا مطلب رو توضیح بدید ، در هر قراردادی طرفین با هم توافقاتی دارند که این مورد می تونه با توافق طرفین در قراردادا شرط شود